Eväitä sujuvaan elämään

Psykoterapiapalvelut Taina Enbuske Oy palvelee Tornion ja Oulun alueella

Työskentelin yli 25 vuotta Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja psykoterapiapalveluiden yksityisvastaanottoa olen pitänyt jo yli 10 vuotta.  Ammattitaitoni on hyvin vahvaa terveydenhuollon osaamista. Koulutukseni muodostuu monipuolisesta sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuskokonaisuuksista. Erikoissairaanhoidossa työskentely on mahdollistanut aina ajan tasalla olevan tiedon saannin ja ammattitaidon kehityksen.

Psykoterapeuttinen koulutukseni on ET-perheterapiakoulutus ja YET-kognitiivinen psykoterapiakoulutus. Psykoterapiatyötä teen yksityisvastaanotolla ja hoitoajat voidaan sovitella joustavasti opiskelu- ja työaikoihin sopiviksi. Kotikäynnit ovat myös mahdollisia. Minulla on Valviran (entinen TEO) myöntämä nimikesuojaus vuodesta 1998 ja KELA:n pätevyys 2004 alkaen.

Yhteydenotto

Ota rohkeasti yhteyttä psykoterapiaan, parisuhde- tai perheterapiaan tai työnohjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Vastaan kaikkiin kysymyksiin mielelläni. Sähköpostin ja puhelimen lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Psykoterapiapalvelut Taina Enbuske Oy
Uusikatu 4 a 15
95400 TORNIO

Y-tunnus: 2060021-4
Puh: 050-5709768

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Psykoterapiapalvelut Taina Enbuske Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Käyntiosoitteet:

Tornio
Uusikatu 4 a 15
95400 TORNIO

Oulu
Kirkkokatu 49 A 16
90100 OULU

Psykoterapiapalvelut Taina Enbuske Oy

Puh: 050-5709768
Sähköpostiosoite: taina.enbuske@psykoterapiapalvelut.fi
y-tunnus: 2060021-4

Kuvassa taulu nimeltä ”Tiet”. Teos kuvaa terapeutin ja potilaan yhteistä taivalta.

AAA-Sertifikaatti (klikkaa suuremmaksi)

Psykoterapiapalvelut Taina Enbuske Oy | Kirkkokatu 49 A 16 | 90100 Oulu | 050 5709768 | taina.enbuske@psykoterapiapalvelut.fi